Suiomi24 lappi

Valikko

Suiomi24 lappi

Seksiä turussa salaista seuraa

seksiä turussa salaista seuraa

David Herzogin ( värä profeetta ja eksyttäjä ) 2013 joulukuun Suomen kokouskiertueen aikana Herra laski sydämelleni kirjoittaa miksi osa eksytyksen vastaanottaneista uskovista ei kykene näkemän ja tunnistamaan eksytystä. Lyhyesti sanottuna Toronto' voidaan käsittä pikemminkin jonkun alkuna kuin itse pämäränä. Happosade yhdessä veden ja myrkkyjen kautta karmealla tavalla tuhoaa ja vaurioittaa maata ja vesistöjä. Jyrkässä jakautumisprosessissa, joka tulee aiheuttamaan monia haavoja, käy todella ilmi, ketkä seurakunnassa seisovat Jeesuksen seurassa, ketkä eivät. Kun tuhlaajapoika teki parannusta ja oli vielä kaukana isästä, niin hänen isänsä näki hänet ja armahti hänet. Kun uskot Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa, niin et eksy, vaan saat kasvaa uskossa Jumalan armosta oppien ymmärtämän sitä mikä on Jumalan tahto. Ihmiselle on näin syntynyt suhde riivaajahengen kanssa, joka aktiivisesti johdattaa ihmistä valheen kautta kohti iankaikkista tuhoa ja kadotusta. Voimme tietenkin pyytä Jumalaa toimimaan Pyhän Henkensä kautta, mutta se on eri asia kuin kutsua Hänet paikalle. Kun kuherruskuukausi on ohi valheenvoiman kanssa, niin sen tuhovaikutukset alkavat näkymän elämässäsi. Jumala antaa näkyjä ja profetioita seurakunnalle ja ne tulevat aina toteutumaan, niin kuin ne on julistettu tai näytetty seurakunnalle.

Valmistautuneet uskovat olivat Jumalan armosta varustautuneet Jumalan sanan totuudella eläen Pyhän Hengen voimasta sen uskon märän mukaan mihin itse kukin oli Jumalan armosta saanut kasvaa. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan valossa rukouksessa viipyen. He olivat heteroita, mutta kun kundalinivoima voimakkaasti kosketti heitä seksuaalisella haureuden hengellä, niin he avautuivat harjoittamaan homoseksuaalisuutta. Nämä eksyttäjät sanovat ettei tätä voitelua saa vastustaa, sillä sen vastustaminen on Jumalan työn vastustamista ja vain tekopyhät fariseukset ja kirjanoppineet uskaltavat vastustaa Jumalan työtä. Raamatun sana sanoo Jumalan olevan väkevä niissä, jotka ovat itsessän heikkoja. Nämä uskovat joutuvat kohtaamaan riivaajahenget ja heidän rajun hyökkäyksen, koska uskovat tulevat Jumalan voimassa auttamaan eksytettyjä löytämän tien takaisin kotiin pois vihollisen leiristä. Kun tuhlaajapoika oli tuhlannut kaiken isän omaisuuden, niin hänen tuli nälkä ja hän alkoi kärsimän puutetta. Silloin kun uskova on avannut mielensä ja sydämensä kundalinivoimalle luullen sitä Jumalan voimaksi, niin valheen voima on pettänyt ja sokaissut hänet, niin ettei hän enä erota mikä on totuus.

Olit jo valmiiksi päihtynyt kaikesta epäterveestä ja epäraamatullisesta opetuksesta, joka oli turruttanut aistisi hengellisen haureuden eli juoppouden tilaan, koska olit antanut sydämesi saastua riivaajahenkien valheiden kautta. Herra Jeesus opetti, että värän profeetan ( joka toimii valhehengen voimalla ) voi tunnistaa hänen hedelmistän. Tästä syystä he sanoivat olivatko opetuslapset juovuksissa, ei siksi että opetuslapset olisivat käyttäytyneet juopuneiden tavoin, vaan siksi koska paikalla olleet jumalattomat eivät kyenneet millän ymmärtämän sitä mitä he kuulivat ja näkivät. Olet valheenvoiman sokaisema ja tunnusteot ja ihmeet, joita kauttasi tapahtuu ovat riivaajahenkien aikaansaamia sekä osin ihmisen sielullisia ja lihallisia reaktiota. Jumalan sanan totuus ja Pyhän Hengen aito voimavaikutus puhdistaa sydämesi kaikesta eksytyksen saastasta mihin ikinä oletkaan ollut osallisena. Jos tunnistit itsesi, niin Jumala haluaa vapauttaa sinut, koska Hän rakastaa sinua. Toronto "uudistuksen" tai sen jälkeen tulevien eksytyksen aaltojen jäljiltä, jotkut seurakuntien johtohenkilöt ovat tehneet parannusta tai tekemässä parannusta, mutta he ovat suuren häpeän ja syyllisyyden vallassa. Silloin kun olet vasta uskontien alussa tai uskossa harjaantumaton käymän hengellistä sodankäyntiä, niin vihollinen hämä, huijaa ja nujertaa sinut valheenvoimalla.

Kehotan sinua juurtumaan Herraan Jeesukseen ja Raamatun sanaan, jonka keskipiste on pelastus ja elämä Pyhässä Hengessä Herrassa Jeesuksessa sekä Isän Jumalan tunteminen. Sitten on seurakunnan valhevariaatiota yhden miehen tai useamman miehen ja naisen johtamina hyvin erilaisine oppeineen. Silloin kun olet tehnyt parannuksen, niin Jumala on armahtanut ja antanut sinulle syntisi anteeksi, eikä Hän enä muista sinun syntejäsi. Et tietenkän haluaisi olla. Monet jotka ottivat vastaan Toronto "uudistuksen" tai sen jälkeiset eksytyksen aallot ajautuivat valheen pettämänä haureuden henkeen, jonka seurauksena he alkoivat harrastamaan synnillisiä seksisuhteita.

...

Jumala kutsuu tähän työhön sellaisia uskovia, joita Hän on kouluttanut ja varustanut tunnistamaan eksytyksiä Jumalan sanan totuuden ja Pyhän Hengen voiman kautta. Voiko järjellä löytä sen oikean? Ihmisessä voi vaikuttaa kundalinivoima vain niin vähän tai paljon kun hän sallii sen vaikuttavan. Sinun tehtäväsi on koetella ja tutkia kirjoitukseni Jumalan sanan todistuksen avulla. Tämän seurauksena he menevät itseensä ja tekevät parannuksen, koska he ymmärsivät tehneensä syntiä Jumalaa vastaan.

Jos et tuntenut Raamatun opetusta, niin hyvin todennäköisesti eksyit mukaan Toronto "herätykseen". On joitakin, jotka jopa menettävät henkensä siinä. Heidän joukossaan oli uskovia, jotka olivat mukana hengellisessä työssä ja jotkut heistä olivat olleet uskossa jopa useita kymmeniä vuosia, jotkut jopa yli kaksikymmentäkin vuotta jne. Riivaajahenkien toiminta on röyhkeätä ja salakavalaa, sillä se pyrkii valloittamaan uskovien sydämet salaisesti, niin etteivät he edes itse tiedä siitä mitän. Jotkut olivat niin haltioituneita, että muodostivat jopa tanssikulkueen, joka sitten congan tahdissa keinuen kiemurteli suoraan pilveen. Muista myös se ettei Jumalaa rakastava Herran Jeesuksen opetuslapsi syyllistä sinua menneillä asioilla, vaan hän iloitsee sydämessän siitä, että olet saanut armon Jumalan silmissä, sillä Jumala on antanut sinulle syntisi anteeksi, joita olet katunut ja joista olet tehnyt parannuksen. Jyvien erotteleminen akanoista, kompromissi ja rakkaus valheeseen, suuri luopumus.

Riivaajahenget eksytyksen kautta väristävät aina Jumalan tahdon ja sen tähden he valehtelevat ihmisille, että he voisivat juopua Jumalan Hengestä. Jumalan hengellisessä "armeijassa" Herra ei lähetä harjaantumattomia uskovia saatanan joukkoja vastaan ennen kuin hänet on koulutettu ja hän on harjaantunut taistelemaan voittoisasti Jumalan sanan totuuden ja Pyhän Hengen voimassa. Kundalinivoiman vaikutuksia ihmisessä on myös suunnattoman ilon, rakkauden ja rauhan kokeminen. Opetuslapset eivät olleet juovuksissa eivätkä käyttäytyneet kuin juopuneet Pyhän Hengen täyttäessä heidän sydämensä helluntaipäivänä. En nimeä tässä erikseen eksyttäjiä, koska niitä on niin paljon, mutta Raamatun sanaan uskomalla kykenet tunnistamaan eksytyksen, niin ettet eksy niihin mukaan. Monet uskovat tekivät ja ovat tehneet Toronto "uudistuksen" sekä sen jälkeen tulleiden eksytyksen aaltojen kanssa kompromissin, pyrkien ottamaan vastaan sen mikä on hyvä. Kun nämä seitsemän poikaa loitsivat Jeesuksen nimeä, niin erässä miehessä ollut paha henki, eli riivaajahenki sanoi riivatun miehen kautta tuntevansa Jeesuksen, eli Herran Jeesuksen, jonka jälkeen riivaajahenki hyökkäsi näiden seitsemän pojan kimppuun voittaen heidät  toisen toisensa perän, runnellen heitä niin että he alastomina ja haavoitettuina. Luonnollinen happosade tuhoaa puiden hentoja juuria, havupuut tippuvat neulasiaan, lehtipuut tiputtavat lehtiän, puunjuuret vaurioituvat sekä esteen puiden kasvua.

Sexi seuraa seksi chat ilmainen

Muistan kuinka Toronto "herätys" tuli Suomeen ja ensimmäisen kerran se markkinoitiin isolla massatapahtumalla Jyväskylässä 1990- luvun puolivälissä. Tämän tähden joidenkin Toronto "siunauksen" vallassa olleiden ihmisten kautta pystyi kuulemaan saatanallisen naurun, ikän kuin saatana olisi nauranut pilkkaavasti ja ivallisesti heidän kauttansa. Tuhlaajapoika joutui kaitsemaan sikoja, mutta hänellä oli kova nälkä. Hyvä hengellinen kirjakin tulee alistaa Raamatun sanan alle ja siksi sinun tulisi tutkia ja koetella kirjan sanoma Raamatun sanan valossa. Olen kysynyt joiltakin ihmisiltä, jotka kaatuivat ja kokivat näitä ilmiöitä, että miksi he kaatuivat ja mitä he kokivat. Silloin kun uskova on pelokas ja epävarma, ja kompasteluun ( epävarma mitä Raamattu opettaa ) taipuvainen, niin jatkuva hyökkäys ja syyllistäminen saa hänen pänsä pyörälle ja hän joutuu pökerryksiin, jonka seurauksena pelon ja epävarmuuden tähden hän antaa periksi ja vastaanottaa eksytyksen ja valheen. Pahan saatanan toimintatapa on sellainen missä hän houkuttelee ja eksyttä uskovan tekemän syntiä. Gurujen mukaan kundalinivoiman huolimaton käyttäminen voi tehdä ihmisen hulluksi tai johtaa sairaalahoitoon. Vihaisten ongelma oli siinä, että he oman voimansa kautta vastustivat eksyttävä happopilveä, jonka seurauksena happopilvi imaisi heidät mukaansa eksytyksen kavaliin juoniin.

Toronto "herätyksen" seurakunnissa kiersi ( tietyssä herätysliikkeessä ) herätysliikkeen johdon kirjeitä, joissa kehotettiin seurakunnan pastoreita sekä työntekijöitä varovasti viemän seurakunnassa eteenpäin Toronto "uudistusta". Silloin kun ymmärrät mitä Jumalan sana opettaa, niin et eksy mukaan eksytyksen kavaliin juoniin. Kundalinivoima vaikuttaa myös oman egon suuruuden tunnetta, siksi monet valhesaarnaajat, jotka toimivat valhevoiman kautta eivät tyydy mihinkän, vaan he alati paisuvan egon ja valheen petoksen kautta luulevat olevansa erikoisvoideltuja, jotka voivat matkustaa Jumalan kolmanteen taivaaseen kuuntelemaan minkälaisia viestejä heidän täytyy tuoda alas maan pälle Jumalan. Heikko uskova tekee kaiken Jumalan armosta ja Jumalan voimasta, jolloin uskon teot eivät nouse ihmisen lihasta, vaan Jumalan Pyhän Hengen voiman kautta. Usko syntisi anteeksi annetuiksi parannuksen tehtyäsi, äläkä kuuntele saatanan syytöksiä, niin saat kokea ja elä Jumalan armossa ja anteeksiantamuksessa. Jotkut heistä lukivat todella paljon hengellisiä kirjoja, mutta he lukivat todella vähän Raamattua.

Kompromissi ja rakkaus valheeseen Richard Smith syövyttävä happopilvi : Tasainen vedetön erämaa kuvaa Englannin yhteiskuntaa, josta Pyhä Henki on erkaantunut. Jumalan voimasta riivaajahenget joutuvat jättämän uhrinsa paeten pois Jumalan läsnäolon voimaa. Sama ongelma on lopunajan eksyksissä olevilla uskovilla. Koin ja näin kuinka uskon nuoruuteni tähden he eivät ottaneet minua todesta, vaan uskoivat pastoreita ja kirkon johtoa, jotka olivat ottaneet vastaan tämän "voitelun". Kyse on karmeasta eksytyksestä, missä ihminen luullessaan menevänsä taivaaseen pätyy iankaikkiseen kadotukseen, ellei hän tee parannusta ja känny pois eksytyksestä palaamalla takaisin Jumalan luokse. Viskimen avulla eroteltiin jyvät akanoista. Jos Jumalan armosta tunnet Jumalaa ja Hänen sanaansa Pyhässä Hengessä, niin silloin voit tunnistaa "taitavankin" eksytyksen. Oikeassa kädessä he kantoivat lujarakenteisia läpinäkyviä mellakkakilpiä, kun taas vasemmassa kädessän he kantoivat erityyppisiä aseita.

Raamattu ei opeta Jumalan voiman olevan kuin sähkövirtaa, mutta kundalinivoima on kuin sähkövirtaa. Kierrät ympäri maata ehkä ulkomaita myöten pukeutuneena valheelliseen nöyryyteen, vaikka sydämesi ylpeys ja korska sekä valhe on sinun voimanlähteesi. Kun tutkimme Raamattua, niin UT:ssa kaikki Jeesuksen opetuslapset Uuden Liiton aikakautena rukoilivat Jumalaa Herran Jeesuksen nimessä, ei Pyhän Hengen nimessä. Silloin kun sinä tunnet ja ymmärrät Raamatun opetuksen, niin opit myös tunnistamaan miten ja milloin Jumalan Pyhä Henki toimii. Mitä ilmeisimmin Herra itse johdatti heitä tekemän näin.

Sen tähden sellainen uskova, joka ei ole kasvanut uskossaan ja juurtunut Herraan Jeesukseen on vielä hyvin sielullinen ja lihallinen ja siksi hän eksyy helposti sellaiseen toimintaan mukaan, jossa ruokitaan ihmisen sielullisia tunnetiloja. Sinä joka olet vastaanottanut tämän valheellisen voitelun ja olet langennut seksuaalisiin synteihin tekemällä aviorikoksen, sinkkuna harrastanut esiaviollista seksiä, eksyit harjoittamaan homoseksuaalisuutta tai jotakin muuta seksisyntiä tai olet langennut harjoittamaan masturbaatiota ja katselemaan pornoa, niin kadu syntejäsi ja tee niistä parannus Jumalan voiman avulla, niin Jumala. Milloin sinä tajusit löytäneesi sen oikean? Richard Smith oli pitemmän aikaa vuodattanut sydäntän Herralle Jeesukselle seurakunnan tilan tähden. Sen tähden moni Toronto "voitelun" tai sen jälkeisen eksytyksen aallon "voitelun" vastaanottanut sai sydämeensä haureuden hengen, joka johti aviorikoksiin sekä avioeroihin. Jumala on tarkoittanut seurakunta yhteyden ja nimenomaan oman paikkakunnan seurakunta yhteyden, mutta joissakin tilanteissa Jumalan Pyhä Henki voi johdattaa sinut vähäksi aikaa myös paikkakuntasi ulkopuolelle. Kundalinigurut sanovat, että kundliinin herättäminen ilman gurua on todella vaarallista, sillä värin herätetyn kundaliinivoiman vaarallisia seurauksia ovat muun muassa mielen sekavuus, pänsärkyä ja raskas tunne pässä, psykoosi, voimakkaat mielialan vaihtelut, epilepsia tai muita kehon pakkoliikkeitä, stressi, masennus, epäsännöllinen hengitys, moraaliton käytös, vapina, kipuja eri sakrojen.

Hyvä, ryhdytän nyt yhteiseen neuvonpitoon ja keskustellaan järkevästi. Pystytkö olemaan oma itsesi hänen kanssaan? Tutkiessasi Raamattua näet ja ymmärrät, että mies oli jo kuollut eikä hän etsinyt Jumalan voimaa tai voitelua kuolleista tai haudasta, vaan hänet heitettiin Elisan hautaan. Silloin kun tunnet ja ymmärrät mitä Raamattu opettaa, niin harhaopit ja värät opetukset eivät pysty eksyttämän sinua. Ylpeytesi tähden et ymmärrä Jumalan sanan totuutta, siksi et tunnista Jumalan voimaa ja sen tähden vastaanotit valhehengen valhevoiman vaikutuksen. Valheenvoima ja värä oppi muuttaa uskovan "teologian" ja ymmärryksen siten että hän luulee valhetta totuudeksi ja valheenvoimaa Jumalan voimaksi. Merkittävä huomio on myös se, että jos Jumalan kansa olisi ollut kallioisten vuorten huipulla (mikä tarkoittaa hakeutumista Jumalan läsnäoloon ja läheisyyteen he olisivat välttyneet happopilven vaikutuksilta. Eksytys haluaa saattaa sinut tekemisiin hinnalla millä hyvänsä riivaajahenkien kanssa, siksi sinun täytyy ymmärtä mitä Raamatullinen koetteleminen tarkoittaa ja mitä se ei tarkoita. Raamatun opetuksen mukaan valhe muuttaa Jumalan kuvan kaltaisuuden eläinten kuvan kaltaisuudeksi. Raamatun profetiallisen sanan mukaan luopumus on suuri ja laaja, joka tarkoittaa sitä, että uskosta luopuneista suuri osa ei kykene enä tekemän parannusta, eivätkä he ole enä pelastettavissa.

Transu seuraa tight asses

Seksiä Turussa Salaista Seuraa

Tupakka fetissi pano seuraa

Silloin kun käyt vastustamaan ja taistelemaan riivaajahenkiä vastaan omassa voimassasi, etkä tunne tarpeeksi Jumalan sanan opetusta, niin potkiessasi ja lyödessäsi eksytyksen happopilveä se imaisee sinut mukaansa. Tässä yhteydessä koen Pyhän Hengen sanovan selvästi, kavahtakaa ihmistekoisia kompromisseja Toronto-ilmiön käsittelyssä'. Kun Toronto "herätys" sekä sitä seuraavat eksytyksen aallot tulivat eteesi, niin sinulla ei ollut mahdollisuutta tunnistaa niitä eksytyksiksi, koska et ollut harjaantunut uskossa Jumalan sanan ja Pyhän Hengen vaikutuksen kautta, että olisit kyennyt tunnistamaan eksytyksen. Herra Jeesus opetti vertauksen etsi seksitreffit liveseksi ja kertoi millainen Isä Jumala. Raamatun sanan todistuksen valossa Toronto "uudistuksessa" tapahtuneet erilaiset pakkoliikkeet, kouristelut ja nykivät liikkeet sekä kehon väntelyt olivat kundalinivoiman vaikutusta, ei Jumalan Pyhän Hengen vaikutusta. Jos haluat vakavan suhteen ja toinen ei, tulevaisuutenne ei näytä kovin valoisalta. Meille uskoville pitäisi olla päivänselvä, että lukemamme päivittäisen hengellisen annoksen tulisi olla 90 prosenttisesti Raamatusta ja loput 10 tai 5 prosenttia voimme lukea muista hyvistä hengellisistä kirjoista. Kun tunteet tasaantuvat kuukausien kuluessa, huomaa haluavansa viettä aikaa valittunsa kanssa.