Suiomi24 lappi

Valikko

Suiomi24 lappi

Ccdeitti äitiä perseeseen

ccdeitti äitiä perseeseen

On kesäinen iltapäivä ja olemme syömisen jälkeen siirtyneet jälleen kerran rakastelemaan leveälle parivuoteelle, jossa yhdessä nukumme yöt kesämökillä. Työnnän sen lopulta pohjaan asti. Äitinikin on todennut, että tämä kielletty hedelmä eli nussiminen oman pojan kanssa, kiihottaa häntä itseänkin. Äitini oli muuten mennyt talvella kun olimme asiasta yhdessä keskustelleet sterilisaatioon, jotta voisin naida häntä paljaalla elimelläni ja pästä siemeneni hänen sisänsä, ilman että olisi pelkoa siitä, että laittaisin hänet raskaaksi. Kuten ei painostanut alun perin seksisuhteeseemmekaan. Äidin jalat olivat sen verran levällän että saatoin aika vaivattomasti siirtyä niin että kasvoni olivat vain rin sentin pästä vitusta, vedin syvän henkeä ja kielenkärjelläni nuolaisin häpyhuulia. Olen keskustellut äitini kanssa paljon siitä, että kun löydän mukavan tyttökaverin, niin vähitellen lopetan seksisuhteen äitini kanssa. Kesämökkimme makuuhuoneen täyttä raskas hengityksemme, puuskutuksemme ja huohotuksemme sekä äitini kostean ja kiimaisen pillun litinä ja lätinä, kun yhä rajummin, kiimaisemmin ja himokkaammin työnnän kivikovaa elintäni hänen pillussaan sisän ja ulos, sisän ja ulos, uudelleen ja uudelleen. Niiden pässä on melko pitkät ja paksut nännit, jotka ovat kiihottumisesta johtuen normaalia pidemmät ja paksummat.

Se ryöppyä äitini perseeseen pitkin suihkauksin. Avasin kylpyhuoneen oven ja huomasin miten äiti oli sammunut suihkukaapin lattialle puoliksi istuvaan asentoon veden vielä valuvan, suljin vesihanan ja aloin herättelemän äitiä. Hän pitä erilaisia korkokenkiä jaloissaan muutenkin melkein aina ollessamme kesämökillä. Nousin polvilleni ja komensin äidin vatsallen, äiti käntyi tottelevaisesti ja nosti hyvin muodostuneen herkkuperseensä pystyyn. Välillä nuolen ja suutelen kauttaaltaan äitini koko naisellisen uhkeahkon vartalon kaikkia koloja myöten. Niin siinä kuitenkin käy, että alan jälleen kerran tuntea, miten mahtava orgasmi lähestyy ja lastini lähtee taas kohta liikkeelle. Tunsin että kohta tulisin ja nautin jokaisesta työnnösta kun kyrpäni uppoi äidin vittuun mutta halusin myös että äiti tulisi ja vielä kerran keskeytin. Tässä vaiheessa kaivoin kivenkovan kullini esiin hitaasti sitä runkaten, katseeni kohdistui nyt äidin vittuun mikä näytti enemmän kuin houkuttelevalta ja hitaasti siirryin sängyn pätyyn mistä avautui upea näkymä haarojen väliin. Itse en nähnyt siinä mitän anteeksipyydeltävä, siksikin koska olin jonkin verran ujo enkä ollut vielä ollut tyttöjen kanssa intiimissä suhteessa. Mutta nyt on heinäkuun alku vuonna 2007 ja olemme äidin kanssa kesämökillä viettämässä kesälomaa.

Äitini on Helena, iältän. Hengityksemme tasaantuvat vähitellen ja annan helliä suudelmia äitini huulille, poskille, kaulalle ja otsalle. Miten hyvältä maistuikaan tuo melkein kuusikymppinen vittu ja äiti nautti yhä änekkämmin kielestäni. Olemme kuin kiihkeästi rakastunut pariskunta. Äidilläni on melkoisen suuret ja pyöreät keski-ikäisen naisen rinnat.

Jonkin verran spermaani valuu ulos äidistäni. Aloin nussia samalla kun hyväilin äidin rintoja ja suutelimme raivokkaasti, hitaasti työnnyin syvemmälle ja syvemmälle ja kiihdytin tahtia. Mutta kohta huomasin pillun supistuvan sormieni ympäsilleni niin voimakkaasti että tajusin onnistuneeni tehtävässäni. Äitini vartalo vaikuttaa liukkaalta, mutta saan kuitenkin käsilläni hyvän, lujan otteen hänen vyötäröltän, ja päsen rynkyttämän ja naimaan äitiäni toden teolla persereikän, ja niin kiimaiset vartalomme elävät toistensa mukana rytmikkästi ja kiihkeästi. No mutta on sitä tultu paljon epämielyttävämpiäkin juttuja joutunut tekemän kun nähdä sinut alastija voin sanoa että pidin näkemästänivastasin samalla kun tajusin miten tyhmältä kuulostan. Tunnen nautinnollisen värähdyksen kauttaaltaan kehossani, kun äitini alkaa hellästi hyväillä ja puristella kyrpäni. Onhan äidin ja pojan välinen seksisuhde kiellettyä ja se tuomitaan moraalittomana. Sulla on, oma kullanmuruni, hyvä kyrpä, äitini sanoo minulle käheällä, kiihottuneella änellä. Olimme silloin molemmat jonkin verran humalassa ja äitini oli ollut kuten hän jälkeenpäin anteeksipyydellen sanoi miehenpuutteessa jo pitkän.

Äitini rinnatkin ovat kiihotuksesta johtuen entisestän pyöristyneet ja kohonneet. Meidän molempien vartalo värähtelee ja vapisee orgasmiemme kourissa. Vedin kuitenkin kullini vitusta ja aloin imeä rintoja ja miten hyvältä ne tuntuikaan käsittelyssäni, niin pehmeät ja ajatus siitä että viimeksi pässyt näistä nauttimaan.39v sitten kiihotti mielttömästi. Olen rakastellut äitini kanssa jo niin paljon menneinä kuukausina, että tiedän, mikä tekee hyvä hänelle. Hyväilemme vähitellen molemmat toisiamme yhä kiihkeämmin. Äidilläni on suussaan kivikova kullini. Työnnän kovaa ja paksua kulliani yhä rajummin ja voimallisemmin äitini kostean kiimaisessa elimessä, ja sitten tunnen, että lasti lähtee liikkeelle. Äitini on opettaja ja hänellä on siis pitkä kesäloma.

...

Hän on varmaankin monien poikien ja nuorukaisten runkkausfantasioiden kohde koulussamme, niin pitkän monet kouluni pojat katsovat kuolaavan näköisinä äitini perän koulussamme. Ymmärsin tai en mutta kotiin ajaessa tajusin että tämä taisi olla ainutkertainen kokemus mikä on aika surullista. Miksi olen rakastelemassa äidin kanssa? Äitini pesee aina persereikänsä puhtaaksi ennen naimistamme, kuten on tehnyt nytkin. Uhkeiden, naisellisen pyöreiden, hekumallisten reisien värinä saa puolestaan minut entistä enemmän kiimaan. Siinä äitiä katsellessa huomasin kun kullini heräsi eloon ja alkoi kovettua, samalla kun tunsin häpeä ja ehkä syyllisyyttä siitä että kiihotuin tunsin miten uteliaisuuteni äitiä kohtaan heräsi. Itse olen koulusta kesälomalla. Ja lopulta hän oli suostunut.

Huudan suoraa huutoa orgasmini vallassa ja spermani suihkuaa äitini pilluun. Alan vähitellen liikutella elintäni äitini kuumassa, kosteassa ja kiimaisessa kypsän naisen pillussa. Tunnen miehistä ylpeyttä, että pystyn tuottamaan ja antamaan äidilleni orgasmin. En sanonut mitän vaan laskin käteni hartioilta äidin lantiolle ja vatsan puolelle samalla kun avasin aamutakin vyön, kohta aamutakki valahti lattialle. Äiti oli hetken ihan hiljaa ja tuijotti kahvikuppiaan mutta nosti kohta katseensa ja sanoi Aika hämmentävä kuultavaa omalta pojaltaansiis että sinulla mukava avovaimo jne. Sivelemme, puristelemme, suutelemme, nuolemme ja puremme toisiamme joka puolelta yhä kasvavan kiihkon vallassa. Yritin puhumalla ja hieman ravistella äitiä hereille mutta tuloksetta ja äiti vaan mumisi jotain epäselvästi mutta ei avannut edes silmiän.

Makaamme leveällä vuoteella äitini kanssa niin, että itse olen äitini pällä ja päni on hänen jalkojensa välissä. Maistelemme toistemme huulien makua ja pehmeyttä useita minuutteja. Lähistöllä ei ole muita mökkejä. Ja olemme tuottaneet ja tuotamme toisillemme paljon iloa ja nautintoa. Ei Esa älä lopetaäiti valitti. Hän tekee sen minun mielikseni, koska olen sanonut, että hän on kiihottavamman, viehättävämmän, kauniimman ja haluttavamman näköinen liikkuessaan ja ollessaan sirot korkokengät jaloissaan. Laitoin käteni äidin hartioille ja aloin suudella hänen niiskaansa ja kaulaa, tunsin miten äiti säpsähti ja jähmettyi paikoilleen. Hyväilen ja puristelen jonkin aikaa äitini uhkeita kypsän naisen pakaroita ja reisiä, mutta sitten asetan kovan kyrpäni pän hänen kutsuvalle persereiälleen ja alan hitaasti työntä elintäni sisän. Makaamme kädet tiukasti toistemme vartaloiden ympärillä. Seksi-ja rakastelusuhteemme jatkuu tietysti edelleen nyt, vaikka olemme palanneet kaupunkiin ja koulut ovat alkaneet.

Poika nai äitiä porn game

Hierontaa ja seksiä poika nai äitiä

Äitiä perseeseen vet pussy

Anna äidin maistaa kyrpäsi äiti sai sanottua. Huudan suoraa huutoa valtavan orgasmini vallassa. Ja hän mielellän hyväilee ja ccdeitti äitiä perseeseen puristelee niitä. Siis mitä?.että pidit näkemästäsi. Aluksi se tuntui äidistäni kipeältä, mutta vähitellen hän oppi nauttimaan siitä yhä enemmän ja enemmän. Vähitellen alan liikuttaa elintäni takapuolessa ja liikkeeni käy vähitellen yhä nopeammaksi, vaativammaksi ja rajummaksi. Työnnän vielä joitain rajuja ja voimakkaita työntöjä, ja sitten spermani lähtee liikkeelle. Todella ihanalta se tuntui. Vaaleat aika lyhyeksi leikatut hiukset ja mielestäni kauniit kasvot, rinnat ei mitenkän valtavat mutta kauniin muotoiset ja edelleen kiinteät. Kumarrun suutelemaan äitini punaisiksi maalattuja, täyteläisiä huulia.